Curry Soup!!!! SOPA DE CURRY
Yeah!!! Erin the chef showed me how to make a curry soup. Here are some pictures of the process. I was very excited to learn from Erin because she lived in Asia for a while and learned how to cook this type of food firsthand. For this soup she used:
Erin la chef me enseñó como hacer una sopa de curry. Estoy muy contenta de aprender de Erin porque ella ha vivido en Asia y aprendió como cocinar este tipo de comida. Estos son los ingredientes que ella utilizo:
Ingredients - Ingredientes:
2. Onion - Cebolla
3. Garlic - Ajo
4. Ginger - Jenjibre
5. Carrot - Zanahoria
6. Parsnip - Chirivía
7. Rutabaga - Nabo sueco
8. Potatoes – Papas
9. Cinnamon - Canela
10. Fenugreek - Fenogreco
11. Black pepper - Pimienta negra
12. Coriander - Cilantro
13. Fennel seed - Semilla de hinojo
14. Mustard seeds - Semilla de mostaza
15. Ground turmeric - Cúrcuma.
16. Vegetable broth – Caldo de vegetales
Directions:
Sauté ingredients 2 and 3. Then add ingredients 4 to 8. In another pan roast cinnamon, fenugreek, black pepper, coriander, fennel seed and mustard seeds. Next, grind these ingredients with ground turmeric. Once ground, Fry the mixture in olive oil. Add these ingredients to the Sautéd vegetables and mix together. Next, let me mixture cool. Finally, Blend it all and put it back in the pot with the vegetable broth, then add salt and let dissolve.
Fría los ingredientes numero 2 y 3. Luego añada numero 4 a 8. En otro sartén caliente canela, fenogreco, pimienta negra, cilantro, semilla de hinojo, semilla de mostaza. Deje enfriar. Luego muela todos estos ingredientes con cúrcuma. Fríalos en aceite de oliva. Añada estos condimentos a los vegetales y mézclelos. Lícuelos, ponga la sopa con caldo de vegetales en una olla y agregue sal al gusto. Deje reposar para que la sal se disuelva.
No comments:
Post a Comment